Wednesday, December 6, 2023

28.10.2023. alternativna realnost

Ljubavi,ako čitaš ovo,onda nisam više sa tobom. Želim da znaš da bih voleo da jesam i da mi je žao što se završilo ovako. Hoću da znaš da se nisam plašio. Otišao sam misleći na tebe i to mi je ulilo svu snagu sveta.
Voleo bih da učiniš nekoliko stvari za mene. Ucinice tvoj život,nadam se,lepsim i lakšim. 
Kad god ti je teško, seti se da si me naučio Švedski. Od svoje prve reči do kraja mog života,sve što znam je zahvaljujući tebi. 
Želim da budeš što sretniji možeš biti. Šta god to značilo. Nema ničega sebičnog u želji da se ostvaris. Želim da znaš da odobravam koju god ljubav odaberes. Voleo bih ih jer ih voliš ti. 
Želim da učiš. Bilo sta. Svaka nova informacija će ti proširiti vidike. Ustraj u radoznalosti. Ako veruješ u Boga, približiti će te njemu. 
Želim da budeš ponosan na sebe, najmanje koliko sam ja. 
Želim da budeš dobar prema mami. Šta god mislio o našem odnosu, znaj da si nastao kao rezultat moje ljubavi prema njoj. Napravio sam greške,znam. Nije prošao dan da nisam zeleo da je bilo drugačije. 
Ali ti si rezultat ljubavi i želje da postojiš. Nisam ni sanjao da ćeš biti ovoliko dobar.
Zbog toga želim da na mamu uvek gledaš kao na nekoga koga sam voleo. I da je tako tretiraš. 
Jednoga dana će u tvoj život ući neko drugi koga će mama dovesti. 
Taj čovek će verovatno biti dobar. Možda ćeš imati drugu braću i sestre. Ali ti si prvi. I ti si moj sin. Sve što sam bio odjekuje kroz tebe. To ništa ne može zameniti. Niko drugi ne može biti tvoj tata. Ali može učiniti život tvoje mame lepšim. Nadam se da obojica želimo jednako da mama bude sretna.
Jednog dana se možda sretnemo opet. Ako ti to čini lakšim život, veruj u to. Ako ne i ako je ovo sve što će biti,znaj da si bio moja najveća svetlost i najveća ljubav mog života. Za mene dovoljno da se smatram blagoslovenim što sam ovoliko ziveo.
Ako ti nisam pokazao koliko te volim i koliko sam ponosan na tebe,to je moj najveći poraz. 
A sada ću ti reći ono što sam ti rekao svaki put kad bih te video.
Ti si lep. Ti si dobar. Ti si pametan.
Ti si moja najveća ljubav. Znaj da sam ponosan na tebe. 

Biće sve u redu. 

Voli te tata.



Followers

Blog Archive