Wednesday, April 17, 2013

prohibicija 6.0, nasao 17.4.2013.

Pa da li je moguce da jos nije ukinuta prohibicija?! Sesti put izlazimo na boriliste?!
Onda cemo ovako, faza tri. Apdejt 6.0.
Posto prosto pojavljivanje po parkovima nije dovoljno da nas se prepozna, red je da se pregrupisemo i vidimo kakvi su nam potencijali.
Sta mislite o tome da saspemo sat vremena jazz-a iz vremena prohibicije? Odokativno od 8 do 9? Na to dolijemo malo tvrdje zvukove panka, rokanja i metala, sta nam padne pod ruke i koliko budemo mogli da se istalimo. Dok ne stignu cetiri benda, kao predstavnici dela ekipe koja uvek kasnije dodje.
Naime, tokom zivih diskusija preko socijalnih mreza je izrodjen presedan, tacnije, jubilarni sesti protest (ni po cemu jubilaran, sem po nazivu), se premesta sa srede na subotu zbog konsenzusa da odredjeni broj ljudi ne moze da dolazi sredom zbog poslova koje obavljaju. A ima i onih koji bi posle igranke da se naspavaju. Valjda im nedelja posebno prija. Neradan dan, osim za one koji rade.
No, bitno je napomenuti da je okupljanje od 8, da cemo se tokom vremena menjati, ali za nadlezne organe do 1 posle ponoci trajati. Tokom perioda menjanja, imacemo priliku da cujemo cetiri benda koja smo uspeli da uglavimo u okvire koje smo dobili (jer nemamo veze po gradskim vlastima), po 45 minuta.
To je ono sto zna autor teksta koji je dobio tagove.

Za dodatne informacije, pricajte medju sobom.

Za sve ono sto zelimo podeliti jedni sa drugima, valja se pojaviti u subotu.
 (autoru ce faliti za pivo, prim.aut)

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive