Friday, October 7, 2011

popis kao popiš


Popis je indirektno povezan sa zakonom o rasporedu budzeta verskih zajednica, ne znam da li ste toga svesni?
Ako se uzme u obzir nemogucnost pojedinca da se deklarise kao pripadnik etnicke pravoslavne zajednice, dolazimo do zakljucka da se automatski po podustavnim aktima koji regulisu raspored budzetskih sredstava do sledeceg popisa, procenat populacije koji se deklarise kao pravoslavan, i u novcanom odnosu pripisuje Srpskoj pravoslavnoj crkvi, pri tom, istoj onoj koja ima tretman ex teritoria, takodje, poreski olaksanim, uz mogucnost neoporezovanog stvaranja profita, sto je nezabelezeno.
Ako je kradja uskracivanje ili otimanje dobra ili vrednosti pojedinca od strane pojedinca ili grupe, konstatujem da se kroz poresku raspodelu, uz saglasnost drzave, protivno saglasnosti svakog pojedinca, zloupotrebljava novac poreskog obveznika.

Stoga, smatram da se osobe, kroz zloupotrebu popisnog obrasca, uz zanemarivanje nivoa religijske zatucanosti. koje su deklarisane kao religiozne, mogu krivicno goniti, zbog kradje.

Prosto,nemaju pristanak mene da se novac koji izdvajam u drzavni budzet koriste u procentu u kome je raspodeljen zbog popisnog zakona.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive