Wednesday, February 10, 2016

Atentat na Kenedija

Laki, Emdjej i Ivan su tih dana odlucili da odu na dugo ocekivani odmor. Usled skorasnjih dogadjaja vezanih za Kubu, Kastra i Chea, mislili su da bi bilo zabavno da odu u SAD. Ivan je insistirao na tome da se stacioniraju kod Majamija, jer je predvideo da ce kapitalisticki balvani, ostali bez sredstava za proizvodnju i ekonomskog kapitala, doplutati tamo gde je najisplativije na krace staze. Emdjej je vikao na Ivana da ga boli kurac za Kubu jer je i onako zaboravio pasos pa je morao da pobije one jadne carinike, a Latinose voli jos od Greenthumba i Tequila sunrise, pa braci komunistima ne zeli da naudi. Laki je razmisljao moze li da unovci posmatranje njihove svadje.
Odlucili su se za Teksas.
Tadasnji predsednik, najmladji valjda ikad, kao Krstic ministar, planirano je isao u posetu istom. Laki i dan danas prica da je to zato sto je cuo da dolazimo i da cemo mozda da odradimo neki meetup ili event. Emdjej sa druge strane tvrdi da ga je mrzeo jos od osnovne, posto je stalno morao da ga stiti od Cileta kad ovaj dodje da ga bije zbog dzeparca.
Ivan je kao i uvek mudro cutao, uglavnom jer je mladji od obojice i ne zna ko je taj Kenedi.
Sve u svemu, u dusi, Laki i Emdjej su Amerikanci. Kao takvi, pozvali su se na drugi amandman americkog ustava i kupili snajpere. Ivan je sve vreme praktikovao peti amandman i cetvrti, mada bi mu prvi verovatno najbolje stajao i zbog navika ove dvojice da ustaju rano ujutro bi mozda i drugi iskoristio svako malo. Iako bi mu verovatno najdraze bilo da koristi uopste Drakonske zakone.
Posle neke pijanke u jednom od barova pored puta, gde su ih odvele neke striptizete trandze, na Ivanovo instistiranje, Laki je, slab na Ruskinje pokupio jednu od njih i na sred kupatila u jednom od apartmana, izvrsio izbacivanje semena na kosu jadnice, poput Haske predaje Seselja Srbiji. Nit je on bio srecan sto je ova popizdela na njega, nit je znao kako da skine seme sa kose, posto ima izuzetno mocne plivace, koji su brzi od njegove ruke.
Sutradan je predsednik Kenedi isao kolima u soping, predvidjenom rutom kroz celi grad, i zaboravio gornju polovinu auta. Dzeki je bila sa njim jer se ovaj plasio kotrljajucih tockova. Bili su lep par, ali je malo ko znao da se ona dopisuje sa Lakijevim partnerom, Bokiverzumom preko vacapa, otkad je on trenirao slusanje ploca.
PTSD jos uvek nije bio poznat tada. I malo je ko mogao da pretpostavi sta ce uslediti tokom tog dana.
Laki se nasao sa Ruskinjom da joj objasni da je nasao neki terpentin i abrazivnu pastu na tavanu kamiona nekog i da zna kako da skine njen skalp i bez noza, posto se marama nece odvojiti od kose. Emdjej je otisao do obliznje zgrade da se malo riseti azbesta u Resniku, posto je umeo da nanjusi kancerogene stvari poput azbesta, emulgatora i Helokiti. Ivan se ne seca gde je bio posto je naleteo na neke Kubance koji su pocecli da pricaju sa njim o kolima. Sva trojica drogirani ko majke.
Laki i Emdjej, Amerikanci u dusi, poput idiota, poneli sa sobom one snajpere. Rastavljene naravno.
I prodje auto pored parka u kom je ovaj bio sa Ruskinjom, desi se misfajer i onaj Li Osvald zapucao u panici.
Refleksno, u manje od desetinke i Emdjej i Laki spojise naoruzanje i sa distance od picku materinu pripucase u pravcu misfajera. Ubise oni taj auspuh, ali Osvald ubi Kenedija. Kad shvatise sta se desilo i da je taj nesrecni auspuh samo auspuh, a ne Vijetkong, uvatise straftu. Ostade Ruskinja sama, neko pokusavajuci da snimi Lakija kako bezi sa scene zlocina usnimi nju fotoaparatom, te ona ni kriva ni duzna udje u legendu iako je to bilo namenjeno Lakiju.
Na kraju smo se nasli u Vermontu, na zurci nekih studentkinja i pojebali ceo zenski dom. Zbog besne potrage za nama, je li, skoro cela muska populacija Vermonta je izbegla za nama. Od tad Vermont ima po miljona ljudi i ne ratuje im se. A posle Ivanovog govora o dobrobiti vutre, legalizovali su je prvi u SAD.
Poenta ove price je da je zbog toga nastala teorija zavere o tri pucaca na Kenedija. Samo sam zeleo da skinem ljagu sa ove dvojice.
Toliko.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive