Tuesday, September 20, 2011

besposlicar ili student


Jeste li ikada bili pijani i istovremeno odlucili da napisete nesto?
David Crystal je pricao o blogovima. Mislio sam da zapravo moji blogovi nesto znace. Onda sam procitao na tone tudjih. I shvatio da su moji blogovi go kurac.
Sto nije bitno za pricu koju cu sada ispricati.

Bilo je relativno rano za radni dan i odlazak na teren. Besposlicaru i studentu je taman dolazila tristadevetka. Usli su i pricali vulgarne storije o curama koje su mogli ili nisu okoristiti radi svog uzitka, opasno smekajuci momka na prvim vratima, jedan jer je paranoicno, kao i milion puta do sada, mislio da je jebeni nacista i peder, a drugi, da je mozda ipak peder. Satelitska navigacija nestaje negde kod trece stanice iza poslednjeg tracka necega sto bi se moglo nazvati gradom, pogotovo jebenom metropolom koja je Beograd bio poslednji put 1988., kada je hotel Slavija bio najposeceniji restoran u Evropi. Ali to je odlika Beograda.
Kod Joce u kafani, tip preko svih stolova, odlucuje da zajebava studenta zbog frizure. Anderkat (Undercut) je u prigradsko/ruralno/monolitno/jebeno-bolje-nego-urbano-elitisticko-daj/sta/das/samo/da/partija/raste okruzenju neprihvacen stil, kao remetilacki ruralno/ja/sam/idiot/jer/tako/hocu i samim time jednako prihvatljiv kao prethodno spomenuti. Prica se razvija u pravcu studentovog odbijanja da se podvuce pod provokacije pijanog momka sa stola suprotno orijentisanog u osnosu na njegov u kafani klod Joce, jer hoce da gleda slagalicu na prvom programu javnog medijskog servisa evropske Србије. Kada ni to nije proslo, student se uputio ka wc-u, koji je bio, u odnosu na kafanu, mali, iako se pisalo po polomljenoj skoljki. Na pragu otvorenog wc-a, ne zgob cudnog egzibiconizma studenta, iako ne poricem da je student egzibicionista, pojavio se jedan od "pajtosa" prozivajuceg ruralca, koji je upitao jedno prosto i dovoljno pitanje:"Jel i tebi ide na kurac ova budala kojiko meni?". Uz osmeh, student nije nista odgovorio, dok je njegov kolega posmatrao situaciju verbalne svadje sredovecnog pristignulog coveka na mesto susednog stola, gde se odvija svadja na kontu price oko citave situacije sa momkom koji je u wc-u i izgleda po kaludjeranckom modelu pederluka, kao peder. Pri tom, autor nikako ne tvrdi da je dodticni nosilac pederske frizure zaista peder. Iako jeste. Verovatno, kako glasine kruze.
U odredjenom momentu, posle trece verbalne komplikacije, vredne paznje istraznih organa ove drzave, student i dzabalebaros su otisli na kratak, finansijski neisplati vsastanak sa predstavnikom srpske napredne stranke koja je u tom momentu bila nepostojeca zvanicno, ali erotski najavljena od strane momka sa kojim su se nasli, u trajanju od sat vremena, dvojac bez kormilara, ocigledno i bez razuma, vratio se na mesto poslednjag verbalnog konflikta. Umesto veselog trojca, nadjen je kozni sredovecni covek, koji je objasnio da mladjahni uvredljivac nije vise dstupan, nudeci veliku lokvu krvi kao dokaz, ispred jocine kafane, usput govoreci da je on odgovoran za osmehe majke doticnog uvredljivca, jer mu je otac pokrao ogromne pare na bazi nekog centra u kaludjerici pre XX godina. Tacnije, danas vec 18. Student je postavio samo jedno pitanje. Zapravo, dva, ali je samo jedno izgovorio. Kako uspeva u koznjaku da jebe tako dobro kevu?

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive